Lunes a Jueves: 10:00 - 15:00 / 16:00 - 19:00 | Viernes: 10:00 - 15:00

Invertir en Barcelona

  • hace 11 años
  • Sin categoría

vista de barcelonaBarcelona, capital de Catalunya, és un important pol d’atracció en el món dels negocis, esdevenint un dels grans centres econòmics d’Europa. La seva ubicació privilegiada a la vora del Mediterrani, unida a la innovació i desenvolupament tecnològic que ja són un senyal d’identitat de la ciutat, ha permès que fos escollida l’any 2008 com a seu de la Secretaria de la Unió pel Mediterrani. El mateix any 2008 va quedar situada en quart lloc com a ciutat preferida pels alts ejecutius per a fer-hi negocis, per darrere de Londres, París i Frankfurt (European Cities Monitor realitzat per Cushman & Wakefield, setembre 2008).

Sens cap mena de dubte Barcelona és una ciutat jove de carácter, degut al seu impuls emprenedor cap el futur. Barcelona té molts arguments per a garantir que el capital que s’inverteix en ella genererà moltes satisfaccions, degut a moltes i molt bones raons.En desenvolupem deu d’elles, segons es pot llegir a la web oficial de l’Ajuntament de Barcelona:

1) Una ubicació privilegiada

Barcelona és la porta del sur d’Europa, centre d’una euroregió econòmica emergent, capital de l’àrea mediterrània, pont amb el Magreb i plataforma d’enllaç amb Amèrica Llatina.

2) Accesible i conectada amb l’exterior

Amb el millor aeroport d’Europa, a només 15 minuts del centre de Barcelona, un port en expansió, el primer del Mediterrani, i conexions terrestres per mitjà del ferrocarril i la zarza d’autopistes internacionals.

3) Motor d’una gran àrea econòmica, dinàmica i diversa

Líder d’una gran àrea econòmica, on tots els sectors gaudeixen d’un pes important. Amb una dilatada tradición industrial i un dens teixit empresarial, Barcelona aposta per l’economia i activitats intensives en coneixement, especialment els serveis avançats i les noves activitats econòmiques.

4) Inversió estrangera d’èxit

S’hi troben empreses de tot el món. Catalunya acull al voltant del 25% de la inversió anual estrangera d’Espanya. I l’àrea de Barcelona concentra més de 3.300 empreses foranes instal·lades a Catalunya, gairebé el 90%.

5) Grans projectes de futur

Barcelona aposta per la millora constant i pels projectes de futur. En l’actualitat està experimentant la major transformació de la seva història, amb importants Inversions públiques i grans oportunitats per a l’empresa privada.

6) Capital humà nacional i internacional

És Barcelona una capital europea d’escoles de negoci al servei de les empreses. Compta amb les millors escoles de negocis d’Europa i una oferta universitària de primer nivell internacional, que facilita la creació i l’atracció del talent. Estudiar a Barcelona esdevé garantia d’èxit.

7) Gran oferta immobiliària

Barcelona és plena d’oportunitats d’inversió immobiliària, amb una gran oferta d’oficines, locals comercials i naus industrials disponibles a preus molt competitius i amb els millors estàndards de qualitat. Barcelona atrau, dia a dia, persones de diferents origens que arriven per les seves virtuts. Malgrat el fet d’haver experimentat, com tot Europa, la forta crisi inmobiliaria del 2007, quan els preus van baixar un 40% més o menys, va saber contrarrestar-ho amb la seva creixent activitat econòmica; va fer créixer amb rapidesa el volum de negocis immobiliaris a les zones cèntriques, on es concentra una gran demanda d’inmobles de compra o de lloguer, per part d’estudiants, treballadors, investigadors i empresaris que necesiten situar-se a Barcelona. Avui per avui el nombre d’operacions immobiliàries torna a créixer, i cada dia l’atractiu de Barcelona de cara als inversors estrangers es fa més fort. La posibilitat d’adquirir immobles a preus convenients, comparats amb altres importants ciutats europees, és una realitat.

8) Cooperació pública-privada

Amb el recolçament de les institucions, el model Barcelona, cada cop més reconegut a nivell internacional, s’ha desenvolupat gràcies a la perfecta sintonia entre els actors públics i privats.

9) Excelent qualitat de vida

La millor qualitat de vida d’Europa: Barcelona és la ciutat europea amb millor qualitat de vida per als treballadors. Una ciutat que, a més d’un clima ben agradable, amb sol i platja tot l’any, presenta una magnífica oferta cultural i comercial, un modern sistema sanitari accesible per a tots, un transport públic eficient i segur, i un estil de vida mediterrani en un entorn urbà amb personalitat pròpia.

10) Reconegut prestigi mundial

Diferents estudis i comparatives internacionals independents aposten per Barcelona.

Comparar listados

Comparar