Lunes a Jueves: 10:00 - 15:00 / 16:00 - 19:00 | Viernes: 10:00 - 15:00

Comprar para alquilar en Barcelona

  • hace 11 años
  • Sin categoría

Barcelona és un centre d’atracció constant per a joves, estudiants, treballadors i turistes, tant d’Espanya com d’Europa i del món; això esdevé principalmente degut a la seva situación geogràfica estratègica i per ser la segona ciutat en importància de l’estat espanyol.

Barcelona és ciutat de contrastos, sempre canviant, i la seva activitat cultural, els seus atractius turístics, les universitats, el mar, l’esport i el clima completen els motius d’elecció a fi de comprar una vivenda o realitzar una inversió.

La cerca d’apartaments en lloguer és alta, sobre tot en les zones cèntriques i amb facilitats de transport. Aquesta cerca ha mantingut la rentabilitat fins a un 4% i un 6% anual sobre el valor de l’immoble.

Casc Antic BCN s’ha especialitzat en donar servei a propietaris d’apartaments destinats al lloguer. Seleccionem el llogater perfecte, demanem referència i avals per a garantir la tranquilitat del propietari de l’immoble. Tenim servei tècnic de manteniment per els arranjaments i reparacions que calguin, com també servei de neteja.

La Nostra especialització ens permetrà aconsellar-lo a l’hora de comprar un apartamento destinat al lloguer.

És important tenir clars alguns punts:

rendimiento-por-barrio-barcelona

• La demanda més gran de lloguers es troba al centre de Barcelona i en especial al seu Casc Antic, que atrau especialmente a la juventut de diferents llocs del món, degut a la seva important vida cultural, social i tenir el mar ben a prop.

• Els apartaments petits donen un major rendiment a la renda que els més grans i cars; sempre és millor tenir-ne dos de petits que un de gran.

• Sempre que es presenta un apartamento per al lloguer, convé ensenyar-lo equipat, net, pintat, a punt per entrar-hi a viure. És important ja que si l’apartament és dona en condicions tindrem millors llogaters, el llogarem més aviat i defensarem millor el seu valor.

• Gairebé no tenim risc d’impagats, ja que el perfil de llogaters que atén la nostra empresa i les precaucions legals que emprenem així ho permeten.

• Els preus de la propietat s’han ajustat ja un 40% aproximatiu, després del boom immobiliari viscut a partir de l’any 1995 fins el 2007.

• Si esculls Casc Antic BCN, no hauràs de pagar cap comissió a l’agència, degut a que els costos de l’operació de lloguer són a càrrec dels nous llogaters.

• Quan gestionem una propietat, aconseguim llogar-la eficientment i ràpid, gràcies també a la publicació de l’immoble als principals cercadors immobiliaris nacionals i europeus.

Compra per a llogar al mateix centre de Barcelona amb cascanticbcn.com. És la millor inversió.

Comparar listados

Comparar